Specma Industry & Aftermarket

Modern processindustri ställer idag mycket höga krav på sin egen verksamhet gällande teknisk tillgänglighet och produktionsutrustningens totala effektivitet. Hydrauliken har i decennier varit industrins primära val av kraft för rörelse. Direkt till er, eller i samarbete med våra auktoriserade återförsäljare och servicepartners, erbjuder vi både teknisk rådgivning och direkta åtgärder för en mer energieffektiv och säker produktion. 

Det kan vara om- eller utbyggnationer av hydrauliska eller pneumatiska system, effekthöjande alternativt energibesparande modifikationer eller service, repration och underhåll av befintliga system. I tillägg erbjuder vi även konsultation och installation av applikationsanpassade automatiska smörjsystem och installation av system med fatpumpar och slangupprullare för rationell hantering av olja, smörjmedel och tryckluft.

Genom vårt nät av ca. 120 återförsäljare kan vi även koppla ihop er med en lokal aktör för en nära MRO-service, lagerpåfyllnad, slang- och hydraulikjour.